Menu Sluiten

Home

WELKOM BIJ GAMECONSOLESTICKERS!

Wie zijn wij?

GameConsoleStickers is een onderdeel van TechNicks.nl en is officieel begin 2020 gelanceerd. Vanaf de start zijn wij al direct actief op het gebied van Tech en gadgets. En niet veel later ook gespecialiseerd op het gebied van stickers voor jouw gameconsole. Maar Technicks.nl is meer dan alleen online webshops. Wij zijn ook actief op de sociale media kanalen: InstagramFacebook en Tiktok. Vanaf het begin zijn we officieel partner van de wel bekende platformen Bol.com, ebay.nl en niet veel later waren we op Amazon.nl ook actief.

Producten

Wij GameConsoleStickers zijn gespecialiseerd op het gebied van stickers voor jouw game console. Deze stickers maken jouw game console niet alleen helemaal af maar geven ook nog eens bescherming tegen krassen.

Wij hebben hebben gekozen voor de mooiste stickers! Hiernaast hebben wij een selectie gemaakt van een aantal voetbalclubs. Zit jouw favoriete club hier niet bij stuur ons gerust een e-mail dan kunnen wij dit wellicht voor jouw regelen!

Onze stickers zijn geschikt voor de Playstation 5 (PS5), XBOX en Nintendo.

Levering

Wij proberen zo snel mogelijk te leveren. Ons doel is om producten die voorradig zijn nog dezelfde dag te versturen en dat u de bestelling binnen 24 uur verzonden word. Vanaf €20,- besteding ontvangt u gratis verzending anders wordt er €2,95 in kosten gebracht. Onze betrouwbare partners voor transport zijn DHL en PostNL. Bij beide partijen kunt u de zending volgen met behulp van track & trace hier vind u de algemene informatie over de status van de bestelling en de geschatte levertijd. Een uitzondering geldt voor de kleinere bestellingen die verzonden worden in een envelop of brievenbuspakket.

Playstation 5 Sticker

Betalingsmogelijkheden

Bij TechNicks.nl (GameConsoleStickers) kun je op diverse manieren betalen. Zo kun je eenvoudig en snel betalen door middel van Ideal en PayPal online betaling. Ook kun je betalen met Creditcard en Sofort. Deze betaalmogelijkheden worden mogelijk gemaakt door Paypal.